
Landets sennepsmarinerte svinekoteletter
Lær hvordan du lager saftige og smakfulle pork chops med en krydret senneps- og krydderblanding. Perfekt for en rask og velsmakende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp landdijonsennep
- 2. 2 teskjeer urtekrydder
- 3. 1 teskje knust hvitløk
- 4. 1 teskje honning
- 5. 2 spiseskjeer ferskhakket persille
- 6. 680 gram tykke, benfrie svinefiletstykker
Fremgangsmåte
- 11. Bland sennep, urtekrydder, hvitløk, honning og hakket persille i en liten bolle. Sett til side 1/4 kopp av krydderblandingen til servering.
- 22. Overfør sennepsblandingen til en lufttett plastpose. Legg i svinekotelettene og sørg for at de er godt dekket med sennepsblandingen. La kotelettene ligge i minst 5 minutter, eller så lenge som over natten, i kjøleskapet før grilling.
- 33. Varm opp en grillpanne på middels varme. Grill kotelettene i 6 til 7 minutter på hver side.
- 44. Overfør til et serveringsfat og dryss med den reserverte krydderblandingen før servering.