Landets sennepsmarinerte svinekoteletter

Landets sennepsmarinerte svinekoteletter

Lær hvordan du lager saftige og smakfulle pork chops med en krydret senneps- og krydderblanding. Perfekt for en rask og velsmakende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp landdijonsennep
  • 2. 2 teskjeer urtekrydder
  • 3. 1 teskje knust hvitløk
  • 4. 1 teskje honning
  • 5. 2 spiseskjeer ferskhakket persille
  • 6. 680 gram tykke, benfrie svinefiletstykker

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sennep, urtekrydder, hvitløk, honning og hakket persille i en liten bolle. Sett til side 1/4 kopp av krydderblandingen til servering.
  2. 22. Overfør sennepsblandingen til en lufttett plastpose. Legg i svinekotelettene og sørg for at de er godt dekket med sennepsblandingen. La kotelettene ligge i minst 5 minutter, eller så lenge som over natten, i kjøleskapet før grilling.
  3. 33. Varm opp en grillpanne på middels varme. Grill kotelettene i 6 til 7 minutter på hver side.
  4. 44. Overfør til et serveringsfat og dryss med den reserverte krydderblandingen før servering.