
Svinekjøttdumplings
oppskrift på deilige pork dumplings. lær hvordan du lager sprø og saftige dumplings hjemme med denne enkle guiden.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 100 (3,5 tommers kvadratiske) wonton-omslag
- 800 gram kjøttdeig av svin
- 1 ss finhakket fersk ingefærrot
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 2 ss tynne skiver av grønn løk
- 4 ss soyasaus
- 3 ss sesamolje
- 1 egg, pisket
- 5 kopper finstrimlet kinesisk kål
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland svinekjøttet, ingefær, hvitløk, grønn løk, soyasaus, sesamolje, egg og kål. Rør godt sammen.
- 2Legg en toppet teskje med svinefyll på hver wonton-risting. Fukt kantene med vann og brett dem over for å danne en trekant. Rull kantene lett for å forsegle fyllet. Sett dumplingene til side på en lett melet overflate til de skal kokes.
- 3For å koke: Damp dumplingene i en dekket bambus- eller metallkoker i ca. 15 til 20 minutter. Server umiddelbart.