Svinekjøttdumplings

Svinekjøttdumplings

oppskrift på deilige pork dumplings. lær hvordan du lager sprø og saftige dumplings hjemme med denne enkle guiden.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 100 (3,5 tommers kvadratiske) wonton-omslag
  • 800 gram kjøttdeig av svin
  • 1 ss finhakket fersk ingefærrot
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 ss tynne skiver av grønn løk
  • 4 ss soyasaus
  • 3 ss sesamolje
  • 1 egg, pisket
  • 5 kopper finstrimlet kinesisk kål

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, bland svinekjøttet, ingefær, hvitløk, grønn løk, soyasaus, sesamolje, egg og kål. Rør godt sammen.
  2. 2Legg en toppet teskje med svinefyll på hver wonton-risting. Fukt kantene med vann og brett dem over for å danne en trekant. Rull kantene lett for å forsegle fyllet. Sett dumplingene til side på en lett melet overflate til de skal kokes.
  3. 3For å koke: Damp dumplingene i en dekket bambus- eller metallkoker i ca. 15 til 20 minutter. Server umiddelbart.