Hello Fresh Mobile Banner
Ertesuppe med rosmarin

Ertesuppe med rosmarin

Lær hvordan du lager en smakfull split pea soup med rosmarin. En enkel oppskrift perfekt for en varmende middag på kalde dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 skiver bacon, kuttet i 2,5 cm biter
  • 1 liten løk, hakket
  • 1 purre, tynne skiver
  • 1 stor gulrot, hakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 4 bokser kyllingbuljong à 300 ml
  • 1 ½ kopp grønne splittbønner
  • 2 laurbærblad
  • 1 teskje hakket fersk rosmarin

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser bacon i en stor gryte, og kok over middels varme til det er sprøtt. Rør inn løk, purre, gulrot og hvitløk; kok til grønnsakene er myke, omtrent 8 minutter. Hell i kyllingkraft. Rør inn delt erter, laurbærblad og rosmarin. Kok opp. Skru ned varmen, dekk til, og la det småkoke til ertene er kokt møre, omtrent 1 time, av og til under omrøring.