Fetaost-fylte paier

Fetaost-fylte paier

oppskrift på feta cheese foldovers, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage med få ingredienser. prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 unser fetaost, smuldret
  • 3 spiseskjeer finhakket grønn løk
  • 1 egg, pisket
  • 1 (17,5 unser) pakke frossen butterdeig, tint
  • 1 eggeplomme, pisket med 1 teskje vann

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2I en liten bolle blander du fetaost, grønn løk og egg. Kutt deigen i 12 firkanter på 3 tommer. Plasser en skje med fetaostblanding i midten av hver firkant. Fukt kantene med vann, og brett deigen over fyllet til en trekant. Trykk kantene godt sammen med en gaffel for å forsegle. Pensle forsiktig med eggeplommen.
  3. 3Stek i 20 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er gyldne. Server varme eller romtempererte.