
Panini-Stacked Sticks
Lær hvordan du lager deilige panini-stackede stikker med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller forrett, rask og enkel å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 4 runde, sprø baguetter – vanlige Kaiserbrød er godt nok hvis butikken din ikke har andre
- 3/4 pund provoloneost, skivet
- 1/2 pund prosciutto di Parma, tilgjengelig i delikatesseavdelingen eller i ferdigskivede importpakker nær delikatesseutvalget
- 1 kopp ruccola, krydrede, mørkegrønne små salatblader, tilgjengelig i frukt- og grøntavdelingen
- 8 hete peperoncini-pepper eller 8 store, utkjernede grønne oliven
- 30 cm bambuspinner
Fremgangsmåte
- 1I Italia er min favoritt-panini (sandwich) laget med skinke (prosciutto di Parma), ost (robiola) og ruccola (ruccola eller rakettsalat). Du kan spise den kald, eller presse den og grille den på en sandwichpresse eller i en stekepanne. Hvis du vil presse den, legg en tung stekepanne oppå sandwichet mens det stekes på en takke eller i en non-stick panne over middels varme. La den steke i omtrent ett minutt på hver side for å gjøre brødet sprøtt og fyllet lett oppvarmet.
- 2For å lage sandwichet, del brødene og dekk med provoloneost. Topp med noen biter ruccola og 2 eller 3 tynne skiver skinke, sett på toppen og trykk ned. Skjær sandwichene i 8 små terninger eller grill dem for å riste brødet, før du skjærer dem opp. Stikk 8 biter eller 1 panini på hver pinne, og tre inn 2 hete paprikaer eller 2 store oliven blant panini-bitene etter hvert som du jobber. Gjenta for å lage 4 pinne-stabler med 12-tommers panini.