Tex-Mex Chex
Lær hvordan du lager en deilig tex-mex chex-snack med denne enkle oppskriften. Perfekt til fest eller helgekos! Rask, enkel og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper Corn Chex-helse
- 2. 1 1/2 kopper Rice Chex-helse
- 3. 1 1/2 kopper Wheat Chex-helse
- 4. 1/2 kopp pepitas (skrelte gresskarkjerner)
- 5. 1/2 kopp usaltede, skrelte pistasjnøtter
- 6. 1 kopp små, tynne, saltede pretzelstenger
- 7. 1 1/2 spiseskjeer usaltet smør, smeltet og litt avkjølt
- 8. 1/2 spiseskje Yucatan Sunshine hot sauce eller din favoritt hot sauce
- 9. 1/2 spiseskje Tabasco-saus
- 10. 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 11. 1/4 teskje malt spisskummen
- 12. 1/4 teskje tørket oregano
- 13. 1/4 teskje hvitløkspulver
- 14. En klype salt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 250° F.
- 22. I en stor bolle, bland kornproduktene, pepitas, pistasjnøtter og pretzelstenger.
- 33. I en liten bolle, rør sammen de resterende ingrediensene til de er godt blandet. Hell denne blandingen over kornblandingen og vend godt for å dekke, men vær forsiktig så du ikke ødelegger kornene og pretzelen.
- 44. Fordel blandingen jevnt på et bakepapirkledd stekebrett i ett lag og stek i 45 minutter, rør forsiktig hver 15. minutt. Ta ut stekebrettet av ovnen, la blandingen avkjøle, og server, eller oppbevar i en lufttett beholder ved romtemperatur i opptil 2 uker.