Tex-Mex Chex

Tex-Mex Chex

Lær hvordan du lager en deilig tex-mex chex-snack med denne enkle oppskriften. Perfekt til fest eller helgekos! Rask, enkel og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper Corn Chex-helse
  • 2. 1 1/2 kopper Rice Chex-helse
  • 3. 1 1/2 kopper Wheat Chex-helse
  • 4. 1/2 kopp pepitas (skrelte gresskarkjerner)
  • 5. 1/2 kopp usaltede, skrelte pistasjnøtter
  • 6. 1 kopp små, tynne, saltede pretzelstenger
  • 7. 1 1/2 spiseskjeer usaltet smør, smeltet og litt avkjølt
  • 8. 1/2 spiseskje Yucatan Sunshine hot sauce eller din favoritt hot sauce
  • 9. 1/2 spiseskje Tabasco-saus
  • 10. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 11. 1/4 teskje malt spisskummen
  • 12. 1/4 teskje tørket oregano
  • 13. 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 14. En klype salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 250° F.
  2. 22. I en stor bolle, bland kornproduktene, pepitas, pistasjnøtter og pretzelstenger.
  3. 33. I en liten bolle, rør sammen de resterende ingrediensene til de er godt blandet. Hell denne blandingen over kornblandingen og vend godt for å dekke, men vær forsiktig så du ikke ødelegger kornene og pretzelen.
  4. 44. Fordel blandingen jevnt på et bakepapirkledd stekebrett i ett lag og stek i 45 minutter, rør forsiktig hver 15. minutt. Ta ut stekebrettet av ovnen, la blandingen avkjøle, og server, eller oppbevar i en lufttett beholder ved romtemperatur i opptil 2 uker.