
Fabelaktige gulrotmuffins
oppskrift på deilige gulrotmuffins som er perfekte til frokost eller som snacks. enkel å lage og full av smak. prøv vår oppskrift i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 kopp rosiner
- 2. 2 kopper varmt vann
- 3. 2 kopper hvetemel
- 4. 1 spiseskje bakepulver
- 5. 2 teskjeer natron
- 6. 1 teskje salt
- 7. 1 teskje malt kanel
- 8. 4 egg
- 9. 1 kopp vegetabilsk olje
- 10. ¾ kopp brunt sukker
- 11. 3 kopper revet gulrot
Fremgangsmåte
- 11. Bland rosiner og vann i en liten bolle. La det trekke i 15 minutter. Sil av vannet, kast det og sett rosiner til side.
- 22. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør muffinsformer eller sett i papirformer.
- 33. I en stor bolle, sikt sammen mel, bakepulver, natron, salt og kanel. I en separat bolle, bland egg, olje og brunt sukker; pisk godt. Bland egge- og melblandingen forsiktig sammen, bare til det er jevnt blandet. Vend inn revet gulrot og de avsilte rosinene. Fordel røren i de forberedte muffinsformene.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 20 til 30 minutter. La muffinsene avkjøle i 30 minutter før de får frosting.