
Tofu-lasagne
oppskrift på tofu lasagna – en enkel og velsmakende vegetarrett perfekt for hele familien. lær hvordan du lager tofu lasagna steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pakke (12 unser) ukokte lasagnenudler
- 1 pakke (12 unser) fast tofu, smuldret
- 2 egg
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje svart pepper
- 1/4 teskje malt muskatnøtt
- 2 spiseskjeer melk
- 1 kopp spaghetti saus
- 1 spiseskje tørket persille
- 2 kopper revet mozzarellaost, delt
- 1/2 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett lasagnen og kok i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente; sil av vannet.
- 3I en middels stor bolle blander du tofu, egg, salt, pepper, muskatnøtt, melk, pastasaus, persille og 1 kopp mozzarellaost. Fordel et lag i bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form.
- 4Legg lagvis lasagnenudler med sausblandingen, og avslutt med et lag saus. Strø over resten av mozzarella- og parmesanosten.
- 5Stek i forvarmet ovn i 25 til 35 minutter.