Fylte portobelloburgere

Fylte portobelloburgere

oppskrift på fylt portobellosopp som er perfekt som forrett eller lett middag. enkel å lage, smakfull og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (ca. 260 g) Jimmy Dean® Original Hearty Pork Sausage Crumbles
  • 2 kopper revet italiensk osteblanding, delt
  • 1/2 kopp ricottaost
  • 2 grønne løk, tynne skiver
  • 3 spiseskjeer finhakkede soltørkede tomater, rehydrert
  • 12 mellomstore portobellokapsler
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3 spiseskjeer balsamicoeddik (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Bland pølse, 1 kopp revet ost, ricottaost, løk og tomater i en stor bolle.
  2. 2Pensle toppene av sopphattene med olje; plasser dem med undersiden opp i en liten bakeform.
  3. 3Topp med pølsesblandingen. Drypp med eddik, hvis ønskelig. Strø over resten av den revne osten.
  4. 4Stek i 10-12 minutter, eller til soppen er mør.