
Fylte portobelloburgere
oppskrift på fylt portobellosopp som er perfekt som forrett eller lett middag. enkel å lage, smakfull og sunn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (ca. 260 g) Jimmy Dean® Original Hearty Pork Sausage Crumbles
- 2 kopper revet italiensk osteblanding, delt
- 1/2 kopp ricottaost
- 2 grønne løk, tynne skiver
- 3 spiseskjeer finhakkede soltørkede tomater, rehydrert
- 12 mellomstore portobellokapsler
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 3 spiseskjeer balsamicoeddik (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Bland pølse, 1 kopp revet ost, ricottaost, løk og tomater i en stor bolle.
- 2Pensle toppene av sopphattene med olje; plasser dem med undersiden opp i en liten bakeform.
- 3Topp med pølsesblandingen. Drypp med eddik, hvis ønskelig. Strø over resten av den revne osten.
- 4Stek i 10-12 minutter, eller til soppen er mør.