Nannas bananbrød

Nannas bananbrød

oppskrift på saftig og smakfull banana bread laget av nanna. perfekt for frokost, kaffekos eller som søtt til dessert. enkel å lage og perfekt for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp kulturmelk
  • 2 egg
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 små, veldig modne bananer, skivet
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 teskje malt kanel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1/8 teskje salt
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x13 cm (9x5 tommer) avlang form lett.
  2. 2I en blender, kombiner melk, egg, olje, sukker og bananbiter. Kjør til det er jevnt. I en stor bolle, sikt sammen alt mel, kanel, bakepulver, natron og salt. Tilsett bananblandingen i de tørre ingrediensene. Bland godt. Rør inn nøtter. Hell røren i den forberedte formen.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 55 til 60 minutter, til den er gyllenbrun, og en kakepinne satt inn i midten av loafen kommer ut ren.