
Nannas bananbrød
oppskrift på saftig og smakfull banana bread laget av nanna. perfekt for frokost, kaffekos eller som søtt til dessert. enkel å lage og perfekt for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 kopp kulturmelk
- 2 egg
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 små, veldig modne bananer, skivet
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 kopper hvetemel
- 1 teskje malt kanel
- 1 teskje bakepulver
- 1 teskje natron
- 1/8 teskje salt
- 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x13 cm (9x5 tommer) avlang form lett.
- 2I en blender, kombiner melk, egg, olje, sukker og bananbiter. Kjør til det er jevnt. I en stor bolle, sikt sammen alt mel, kanel, bakepulver, natron og salt. Tilsett bananblandingen i de tørre ingrediensene. Bland godt. Rør inn nøtter. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek i forvarmet ovn i 55 til 60 minutter, til den er gyllenbrun, og en kakepinne satt inn i midten av loafen kommer ut ren.