Karamellisert fransk toast

Karamellisert fransk toast

Lær hvordan du lager karamellisert fransk toast, en deilig og søt frokost som imponerer. En enkel oppskrift for en smakfull start på dagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 4 spiseskjeer smør, delt
  • 6 egg
  • 1/2 kopp melk
  • 1/8 teskje salt
  • 8 skiver brød
  • 1 kopp brunt sukker
  • 1/2 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt to spiseskjeer smør i en stekepanne eller stor panne over middels høy varme.
  2. 2Pisk sammen egg, melk og salt. Dypp brødskivene én om gangen i eggeblandingen og stek til de er lysebrune og egget er gjennomstekt.
  3. 3Etter at fire brødskiver er ferdigstekt, smelt resten av smøret. Stek de resterende brødskivene til de er lysebrune på begge sider og egget er gjennomstekt.
  4. 4Når alle brødskivene er ferdigstekt og tatt ut av pannen, tilsett brunt sukker i pannen. Rør til det er smeltet og klissete. Tilsett vann og rør godt. Legg fransk toast i karamellsausen. Vend for å dekke, og ta deretter ut toasten. Server.