Fylte og innpakkede kyllingbryst

Fylte og innpakkede kyllingbryst

oppskrift på fylt og innpakket kyllingbryst, perfekt som hovedrett. enkel å lage, smakfull og sunn middagsrett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 skiver bacon
  • 170 gram kremost, myknet
  • 4 grønne løk, hakket
  • 1/4 kopp hakket rød paprika
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje pepper
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en liten bakeform lett.
  2. 2Legg baconen i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til fettet har smeltet mest, men baconen fortsatt er veldig myk, ca. 3 minutter. Ta opp og tørk av med kjøkkenpapir; sett til side.
  3. 3Rør sammen kremost, grønn løk, paprika, hvitløkspulver, salt og pepper i en bolle til det er godt blandet. Fordel dette på hver kyllingbryst. Brett brystene i to, og pakk dem inn i to skiver bacon. Fest med tannpirkere etter behov. Legg dem i den forberedte bakeformen.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til kyllingen ikke lenger er rosa i den tykkeste delen, ca. 30 til 35 minutter. Fjern tannpirkerne før servering.