Langtidskokt svinestek med Cacciatore

Langtidskokt svinestek med Cacciatore

Lær hvordan du lager en deilig slow cooker pork cacciatore. Enkel oppskrift som passer hele familien. Perfekt for en smakfull og enkel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 løk, skivet
  • 4 benfrie svinekoteletter
  • 1 (28 unse) krukke pastasaus
  • 1 (28 unse) boks hakkede tomater
  • 1 grønn paprika, renset og skivet i strimler
  • 1 (8 unse) pakke ferske sopp, skivet
  • 2 store fedd hvitløk, finhakket
  • 1 teskje italienske krydderurter
  • 1/2 teskje tørket basilikum
  • 1/2 kopp tørr hvitvin
  • 4 skiver mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Brun kotelettene i en stor stekepanne over middels høy varme. Overfør dem til en slow cooker.
  2. 2I samme panne, kok løk i olje over middels varme til den er gyllen. Rør inn sopp og paprika, og kok til disse grønnsakene er møre. Bland inn pastasaus, hakkede tomater og hvitvin. Krydre med italienske urter, basilikum og hvitløk. Hell over kotelettene i slow cookeren.
  3. 3Kok på lav varme i 7 til 8 timer. For å servere, legg en skive ost over hver kotelett, og dekk med saus.