
Tilapia-skaloppine
oppskrift på tilapia scaloppine, en lett og smakfull rett som passer perfekt til hverdag og fest. lær hvordan du lager denne delikate fiskeanretningen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
- 2 spiseskjeer smør
- 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 450 gram tilapiafileter
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1/2 kopp skivede ferske sjampinjong
- 2 spiseskjeer kapers, drenert
- 1/2 kopp hvitvin
- 1 sitron, saftet
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje med smør i en stekepanne over middels varme. Rør inn hvitløk. Legg fiskefiletene i pannen; krydre fisken med salt og pepper, og kok i 90 sekunder. Snu fisken; krydre med salt og pepper, og kok i ytterligere 90 sekunder.
- 2Tilsett sopp, kapers og vin. Dekk til, reduser varmen, og la det småkoke til fisken faller lett fra hverandre med en gaffel og vinen er redusert til halvparten, ca. 6 til 7 minutter. Fjern lokket, hell over sitronsaft, og kok i ett minutt.