Kelseys ostete baconbryst
oppskrift på deilige kelsey's cheesy bacon breasts, en smakfull hovedrett med ost og bacon. perfekt for en rask og enkel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1/4 kopp barbecue-saus
- 2 spiseskjeer sennep
- 4 skiver bacon, kokt til nesten sprø
- 2 kopper revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Smelt smør eller margarin i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett kyllingbrystene og stek dem til de akkurat er gjennomstekt; ikke la dem bli brune. Legg kyllingen på et bakepapirkledd stekebrett.
- 3Smør et tynt lag med barbecue-saus, deretter litt sennep, jevnt over hver bryst. Legg en skive bacon på hvert bryst, og dekk alt med ost.
- 4Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt og saften renner ut.