Hello Fresh Mobile Banner
Kelseys ostete baconbryst

Kelseys ostete baconbryst

oppskrift på deilige kelsey's cheesy bacon breasts, en smakfull hovedrett med ost og bacon. perfekt for en rask og enkel middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp barbecue-saus
  • 2 spiseskjeer sennep
  • 4 skiver bacon, kokt til nesten sprø
  • 2 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Smelt smør eller margarin i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett kyllingbrystene og stek dem til de akkurat er gjennomstekt; ikke la dem bli brune. Legg kyllingen på et bakepapirkledd stekebrett.
  3. 3Smør et tynt lag med barbecue-saus, deretter litt sennep, jevnt over hver bryst. Legg en skive bacon på hvert bryst, og dekk alt med ost.
  4. 4Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 30 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt og saften renner ut.