Hello Fresh Mobile Banner
Bananbrød-kjeks

Bananbrød-kjeks

oppskrift på bananbrød-kjeks, perfekte som en søt og myk snack. enkelt å lage hjemme, med deilige banansmaker og myk konsistens.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp smørsmakende fett
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 banan, skrelt og most
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 3 spiseskjeer smør
  • 1/3 kopp melis
  • 1 spiseskje melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett bakepapirene.
  2. 2I en middels stor bolle, krem sammen fett og hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn egg, vaniljeekstrakt og banan. Bland mel, natron og salt; rør grundig inn i fett- og sukkerblandingen for å lage en klissete deig. Kjøl opp med skjeer og legg dem på de forberedte bakepapirene.
  3. 3Stek i 10 til 15 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er lett brune.
  4. 4I en middels stor bolle, bland smør, melis, melk og vaniljeekstrakt. Juster mengden melk etter behov for å oppnå en tynn, strømmende konsistens. Hell over de varme småkakene.