
Bananbrød-kjeks
oppskrift på bananbrød-kjeks, perfekte som en søt og myk snack. enkelt å lage hjemme, med deilige banansmaker og myk konsistens.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 22 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp smørsmakende fett
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 banan, skrelt og most
- 2 kopper hvetemel
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 3 spiseskjeer smør
- 1/3 kopp melis
- 1 spiseskje melk
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett bakepapirene.
- 2I en middels stor bolle, krem sammen fett og hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn egg, vaniljeekstrakt og banan. Bland mel, natron og salt; rør grundig inn i fett- og sukkerblandingen for å lage en klissete deig. Kjøl opp med skjeer og legg dem på de forberedte bakepapirene.
- 3Stek i 10 til 15 minutter i den forvarmede ovnen, eller til de er lett brune.
- 4I en middels stor bolle, bland smør, melis, melk og vaniljeekstrakt. Juster mengden melk etter behov for å oppnå en tynn, strømmende konsistens. Hell over de varme småkakene.