
Fabelaktig meksikansk dip
oppskrift på en deilig og smakfull meksikansk dip som passer perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1,0 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1 (454 gram) krukke tacosaus
- 1 (454 gram) beholder rømme
- 1 (227 gram) pakke kremost, myknet
- 1 (28 gram) pakke tacokrydder
- 1 (454 gram) pakke revet Cheddarost
- 1 kopp revet salat
- 1 tomat, i terninger
- 2 grønne løk, skivet
- 1 (57 gram) boks med skivede svarte oliven, drenert
Fremgangsmåte
- 1Smuldre storfekjøtt i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. Sil av væsken, bland inn tacosausen og sett til side.
- 2I en stor bolle, bland rømme, kremost og tacokrydder. Fordel blandingen i en middels stor serveringsskål.
- 3Legg lagvis med rømmeblandingen, storfekjøtt, Cheddarost og salat. Topp med tomat, grønn løk og svarte oliven.