Fabelaktig meksikansk dip

Fabelaktig meksikansk dip

oppskrift på en deilig og smakfull meksikansk dip som passer perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1,0 pund magert kjøttdeig av storfe
  • 1 (454 gram) krukke tacosaus
  • 1 (454 gram) beholder rømme
  • 1 (227 gram) pakke kremost, myknet
  • 1 (28 gram) pakke tacokrydder
  • 1 (454 gram) pakke revet Cheddarost
  • 1 kopp revet salat
  • 1 tomat, i terninger
  • 2 grønne løk, skivet
  • 1 (57 gram) boks med skivede svarte oliven, drenert

Fremgangsmåte

  1. 1Smuldre storfekjøtt i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til det er jevnt brunt. Sil av væsken, bland inn tacosausen og sett til side.
  2. 2I en stor bolle, bland rømme, kremost og tacokrydder. Fordel blandingen i en middels stor serveringsskål.
  3. 3Legg lagvis med rømmeblandingen, storfekjøtt, Cheddarost og salat. Topp med tomat, grønn løk og svarte oliven.