Hello Fresh Mobile Banner
Enkel kylling med hvitløk og rosmarin

Enkel kylling med hvitløk og rosmarin

oppskrift på en enkel og smakfull kyllingrett med hvitløk og rosmarin, perfekt for en rask middag

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 2 ss tørket rosmarin
  • 1 ss sitronsaft
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Dekk kyllingbrystene med hvitløk, og dryss deretter over rosmarin, sitronsaft, salt og pepper etter smak. Plasser dem i en ildfast form på 23x33 cm, og stek i den forvarmede ovnen i 25 minutter, eller til de er gjennomstekte og saften renner ut. (Steketiden vil avhenge av tykkelsen på kyllingbrystene.)