
Enkel kylling med hvitløk og rosmarin
oppskrift på en enkel og smakfull kyllingrett med hvitløk og rosmarin, perfekt for en rask middag
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 2 ss tørket rosmarin
- 1 ss sitronsaft
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Dekk kyllingbrystene med hvitløk, og dryss deretter over rosmarin, sitronsaft, salt og pepper etter smak. Plasser dem i en ildfast form på 23x33 cm, og stek i den forvarmede ovnen i 25 minutter, eller til de er gjennomstekte og saften renner ut. (Steketiden vil avhenge av tykkelsen på kyllingbrystene.)