Hello Fresh Mobile Banner
Banan- og nøttemuffins

Banan- og nøttemuffins

Lær hvordan du lager deilige banan nut muffins med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller som snacks, med nøtteaktig smak og saftig konsistens.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 1/2 teskjeer bakepulver
  • 1/4 teskje natron
  • 1/8 teskje salt
  • 2 eggehviter
  • 1 kopp moste bananer
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 teskje sitrusskall (sitronzest)
  • 1/4 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Spray muffinsformer med non-stick matlagingsspray.
  2. 2I en stor bolle, rør sammen mel, bakepulver, natron og salt.
  3. 3I en middels stor bolle, pisk eggehvitene lett. Rør inn bananer, sukker, olje og sitronzest. Tilsett i melblandingen og rør forsiktig til det er godt blandet. Rør inn valnøtter. Fyll muffinsformene to tredjedeler fulle.
  4. 4Stek i ca. 20 til 25 minutter, eller til toppene er lett brune. Ta muffinsene ut av formen.