Hello Fresh Mobile Banner
Dobbel raske middagsrundstykker

Dobbel raske middagsrundstykker

Lær hvordan du lager raske og smakfulle dinner rolls med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask middag eller som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 1/4 teskjeer tørrgjær
  • 1 kopp varmt vann (45°C)
  • 1/4 kopp tørre potetflak
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 teskje salt
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 3/4 teskje løkpulver
  • 2 1/4 kopper hvetemel

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle løses gjæren opp i varmt vann. Tilsett potetflak, sukker, salt, egg, vegetabilsk olje, løkpulver og 1 kopp av melet. Rør til det er jevnt. Bland inn resten av melet. Fortsett å røre til det er glatt, og skrap deigen fra sidene av bollen.
  2. 2Dekk til og la deigen heve på et lunt sted til den har doblet seg, ca. 20 til 30 minutter.
  3. 3Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Smør lett 12 muffinsformer.
  4. 4Slå ned deigen. Fordel den i de 12 smurte muffinsformene, og fyll hver til halvparten. La deigen heve til den når opp til kantene på formene, eller ca. 20 minutter.
  5. 5Stek i en forvarmet ovn på 200 grader C (400 grader F) i 15 minutter. Server umiddelbart.