Den perfekte sjokoladekjeks

Den perfekte sjokoladekjeks

Lær hvordan du lager den perfekte sjokoladechip-kaken med vår enkle oppskrift. Nyt myke, saftige og deilige kjeks som alle vil elske!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 2 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 1 kopp brunt sukker
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje mandelessens
  • 1 kopp semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Bland sammen mel, natron og salt; sett til side.
  2. 2I en stor bolle, pisk sammen vegetabilsk olje, brunt sukker og hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn eggene ett om gangen, deretter rører du inn vanilje- og mandel-essensene. Bland inn de tørre ingrediensene, og vend deretter inn sjokoladeknappene. Sett store klatter med deig på en ugredd bakeplate.
  3. 3Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen. La kokkiene avkjøle på bakeplaten i 5 minutter før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt.