
Den perfekte sjokoladekjeks
Lær hvordan du lager den perfekte sjokoladechip-kaken med vår enkle oppskrift. Nyt myke, saftige og deilige kjeks som alle vil elske!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 2 1/2 kopper hvetemel
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 1 kopp vegetabilsk olje
- 1 kopp brunt sukker
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 teskje mandelessens
- 1 kopp semisøte sjokoladebiter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Bland sammen mel, natron og salt; sett til side.
- 2I en stor bolle, pisk sammen vegetabilsk olje, brunt sukker og hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn eggene ett om gangen, deretter rører du inn vanilje- og mandel-essensene. Bland inn de tørre ingrediensene, og vend deretter inn sjokoladeknappene. Sett store klatter med deig på en ugredd bakeplate.
- 3Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen. La kokkiene avkjøle på bakeplaten i 5 minutter før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt.