Peanøttsmørbarer

Peanøttsmørbarer

Lær hvordan du lager deilige peanut butter bars med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller dessert, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 kopp lettfattet kremet peanøttsmør
  • 2. 3 spiseskjeer smør eller margarin, myknet
  • 3. 1 kopp melis
  • 4. 3 spiseskjeer fettfri melk
  • 5. 3 kopper KELLOGG'S® RICE KRISPIES®-korn eller 3 kopper KELLOGG'S® COCOA KRISPIES®-korn
  • 6. 1/4 kopp semi-søt sjokoladeknapper, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor blandebolle pisker du peanøttsmør og smør på middels hastighet til det er godt blandet. Tilsett melis og melk. Pisk til det blir luftig. Rør inn KELLOGG'S® RICE KRISPIES®-korn, og bland godt sammen. Trykk blandingen jevnt ut i en 20 x 20 x 5 cm form som er sprayet med matlagingsspray. Sett i kjøleskapet til det er fast.
  2. 22. Hell sjokolade over kornblandingen. Sett i kjøleskapet i omtrent 30 minutter, eller til sjokoladen har stivnet og blandingen er fast. Skjær i barer. Oppbevar i lufttett beholder i kjøleskapet.