
Marinerte blandede oliven
Lær hvordan du lager deilige marinerte blandede oliven med en enkel oppskrift. Perfekt som forrett eller snacks. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. Blandede grønne og svarte oliven
- 2. Olivenolje, etter smak
- 3. Sitronzest, etter smak
- 4. Knuste rød pepperflak, etter smak
- 5. 2 kvister rosmarin, knust
- 6. Kosher salt, etter smak
- 7. Hakket hvitløk, etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Hvis oliven er i saltlake, sil av væsken og kast den. Bland alle oliven i en bolle. Vend dem med en raus mengde olivenolje, sitronskall, rød pepperflak, rosmarinstilker, salt og tynne skiver av fersk hvitløk. La det marineres minst over natten og opptil et par uker i kjøleskapet – de vil bare bli mer smakfulle.