Eggplantkaviar
Lær hvordan du lager eggplant caviar med vår enkle oppskrift. Perfekt som forrett eller tilbehør, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 globus auberginer, delt i fire
- 2. Olivenolje, til å dryppe over
- 3. 3 fedd hvitløk
- 4. 1/2 bunt koriander
- 5. 1/2 kopp olivenolje
- 6. Salt
Fremgangsmåte
- 1Dryss eggplantkvartene med olivenolje og stek dem i en forvarmet ovn på 175 grader i 30 minutter. La dem avkjøle til romtemperatur, og fjern deretter skinnet. Ha auberginen i en foodprocessor sammen med hvitløk og koriander, og puls til det er most. Tilsett olivenolje og kjør til en jevn puré. Smak til med salt.