
Kalechips
oppskrift på deilige og sunne kale chips, perfekt som snacks eller tilbehør. enkelt å lage hjemme!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 10 kålblader, vasket og tørket, midtstilker fjernet
- 2. Olivenolje, til å dekke kålbladene
- 3. 1 teskje tørket meksikansk oregano
- 4. 1 teskje za'atar-krydder
- 5. Kosher-salt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 225 grader Fahrenheit.
- 22. Legg grønnkålbladene i en bolle. Hell lett over olivenolje slik at grønnkålen blir blank og dekket, men bruk ikke for mye olje. Strø oregano og za'atar over grønnkålen. Krydre med salt og vend godt.
- 33. Overfør grønnkålen til et stekebrett. Stek til den er sprø, i 45 minutter til 1 time, avhengig av ovnen din. Avkjøl og server.