Kalechips

Kalechips

oppskrift på deilige og sunne kale chips, perfekt som snacks eller tilbehør. enkelt å lage hjemme!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 10 kålblader, vasket og tørket, midtstilker fjernet
  • 2. Olivenolje, til å dekke kålbladene
  • 3. 1 teskje tørket meksikansk oregano
  • 4. 1 teskje za'atar-krydder
  • 5. Kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 225 grader Fahrenheit.
  2. 22. Legg grønnkålbladene i en bolle. Hell lett over olivenolje slik at grønnkålen blir blank og dekket, men bruk ikke for mye olje. Strø oregano og za'atar over grønnkålen. Krydre med salt og vend godt.
  3. 33. Overfør grønnkålen til et stekebrett. Stek til den er sprø, i 45 minutter til 1 time, avhengig av ovnen din. Avkjøl og server.