Hello Fresh Mobile Banner
Verdens beste sjokoladekjeks III

Verdens beste sjokoladekjeks III

Lær hvordan du lager de beste sjokoladekjeksene med denne enkle oppskriften. Perfekt for enhver anledning, med sprø utside og myk innsiden.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 1/4 kopper hvetemel
  • 2. 1 teskje natron
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 1 kopp usaltet smør, myknet
  • 5. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 6. 2 egg
  • 7. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 8. 2 kopper jumbo semisøte sjokoladeknapper
  • 9. 1 kopp hvit sjokoladechips
  • 10. 1 1/2 kopper hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Sikt sammen mel, natron og salt; sett til side.
  2. 2I en stor bolle, krem sammen smør og sukker til det er glatt. Pisk inn eggene, ett av gangen, og rør deretter inn vaniljen. Bland inn de siktede ingrediensene til en myk deig. Rør inn sjokoladechips, hvite sjokoladechips og valnøtter. Sett teskjeer med deigen med ca. 5 cm mellomrom på ugreiste bakeplater.
  3. 3Stek i 8 til 11 minutter i den forvarmede ovnen, eller til kjeksene er lett gyldne. La kjeksene avkjøle på bakeplaten i 5 minutter før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøle helt.