Rask ferskenkake i kopp
oppskrift på rask og enkel ferskenkakemuggen. perfekt for en rask dessert når du har lyst på noe søtt uten å lage en stor kake.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 7 minutter
Porsjoner: 1
dessert
Ingredienser
- 1 spiseskje smør
- 2 spiseskjeer vann
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 1 spiseskje fettfri tørrmelk
- 1/8 teskje bakepulver
- 1/8 teskje malt kanel
- 1 klype salt
- 1 (113 gram) beholder med skivede fersken, godt drenert
Fremgangsmåte
- 1Smelt smør i en kopp i mikrobølgeovnen, ca. 20 sekunder.
- 2Rør inn vann, mel, tørrmelk, bakepulver, malt kanel og salt i smøret til det er godt blandet. Legg ferskenskivene på toppen av røren.
- 3Sett i mikrobølgeovnen på 70 % effekt til det er gjennomstekt, ca. 2 minutter. La det stå i mikrobølgeovnen i 1 minutt for å sette seg.