Key Lime Cake II

Key Lime Cake II

oppskrift på key lime kake ii - en frisk og syrlig kake perfekt for sommerdager eller spesielle anledninger. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 (18,25 unser) pakke sitronkakemiks
  • 1 (3 unser) pakke instant sitronpudding
  • 3/4 kopp vann
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 4 egg
  • 5 spiseskjeer limesaft
  • 1 1/2 kopper melis
  • 3 spiseskjeer limesaft

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør lett en 23x33 cm kakeform eller en 25 cm rund kakeform (bundtform).
  2. 2I en stor bolle blander du sammen: sitronkakemiks, sitron-vaniljepuddingpulver, vann, olje, egg og 5 spiseskjeer key lime-saft. Rør godt til blandingen er jevn. Hell røren i den forberedte formen.
  3. 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 45 minutter. Hell key lime-glasur over kaken mens den fortsatt er varm.
  4. 4For å lage glasuren: Bland sammen melis og 3 spiseskjeer key lime-saft (eller mer om nødvendig). Skje glasuren over den varme kaken.