
Key Lime Cake II
oppskrift på key lime kake ii - en frisk og syrlig kake perfekt for sommerdager eller spesielle anledninger. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (18,25 unser) pakke sitronkakemiks
- 1 (3 unser) pakke instant sitronpudding
- 3/4 kopp vann
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 4 egg
- 5 spiseskjeer limesaft
- 1 1/2 kopper melis
- 3 spiseskjeer limesaft
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør lett en 23x33 cm kakeform eller en 25 cm rund kakeform (bundtform).
- 2I en stor bolle blander du sammen: sitronkakemiks, sitron-vaniljepuddingpulver, vann, olje, egg og 5 spiseskjeer key lime-saft. Rør godt til blandingen er jevn. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 45 minutter. Hell key lime-glasur over kaken mens den fortsatt er varm.
- 4For å lage glasuren: Bland sammen melis og 3 spiseskjeer key lime-saft (eller mer om nødvendig). Skje glasuren over den varme kaken.