
Vennskaps-suppeblanding på glass
lag en personlig og smakfull vennskapssuppe i en glasskrukke. perfekt som gave eller til å ha på lur. enkel oppskrift med trinn-for-trinn guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp tørre splittede erter
- 2. 1/3 kopp storfekraftgranulat
- 3. 1/4 kopp perlebygge
- 4. 1/2 kopp tørre linser
- 5. 1/4 kopp tørkede løkflak
- 6. 2 teskjeer tørket italiensk krydderblanding
- 7. 1/2 kopp ukokt langkornet hvit ris
- 8. 2 laurbærblad
- 9. 1/2 kopp ukokt alfabetpasta
Fremgangsmåte
- 1I en 1 ½ pint glasskrukke, lag lagvis de delte erter, buljong, bygg, linser, løkflak, italiensk krydderblanding, ris og laurbærblader. Pakk pastaen inn i plastfolie, og plasser den i krukken. Lukk tett.
- 2Fest en etikett på krukken med følgende instruksjoner: Vennskaps-suppe
- 3TILLEGGINGREDIENSER:
- 41 pund storfekjøtt, svart pepper etter smak, hvitløkspulver etter smak, 1 (28 unse) boks hakkede tomater – uten å drenere, 1 (6 unse) boks tomatpuré, og 3 liter vann.
- 5FOR Å LAGE SUPPE:
- 6Fjern pastaen fra toppen av krukken, og sett den til side.
- 7I en stor gryte over middels varme, brun storfekjøttet med pepper og hvitløk; sil av overflødig fett.
- 8Tilsett hakkede tomater, tomatpuré, vann og suppeblanding. Kok opp, og skru ned varmen.
- 9Dekk til, og la det småkoke i 45 minutter.
- 10Rør inn pastaen, dekk til, og la det småkoke i 15 til 20 minutter, eller til pastaen, ertene, linsene og byggen er møre.