
Langtidskokt havregrøt med frukt, nøtter og krydder
oppskrift på en smakfull og sunn havregrynsgrøt med frukt, nøtter og krydder laget i slow cooker. perfekt for en deilig frokost hele året.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 190 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 2 kopper havregryn av typen steel cut
- 2 kopper hakket eple
- 1 kopp tørkede tranebær
- 1/2 kopp skivede mandler
- 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 3 kopper vann
- 1 kopp melk
- 1 spiseskje malt kanel
- 1 teskje gresskarpietspice
- 2 teskjeer smør
Fremgangsmåte
- 1Bland havregryn, eple, tranebær, mandler, pekannøtter, vann, melk, kanel, gresskarkrydder og smør i en slow cooker. Kok på lav varme over natten eller i 8 timer.