
Aspargessalat med fetaost og couscous
en frisk og smakfull salat med asparges, fetaost og couscous, perfekt som forrett eller lett måltid om sommeren
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp couscous
- 2. 1 bunt fersk asparges, trimmet og kuttet i 5 cm biter
- 3. 8 unser cherrytomater, delt i to
- 4. 170 gram fetaost, smuldret
- 5. 3 ss balsamicoeddik
- 6. 2 ss ekstra jomfru olivenolje
- 7. Svart pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Kok couscous i henhold til pakkens anvisninger. Sett til side og la det avkjøle litt.
- 22. I mellomtiden, plasser asparges i en damper over 2,5 cm kokende vann, og dekk til. Kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 2 til 6 minutter. Sil av og avkjøl.
- 33. Vend asparges, tomater og fetaost med couscous. Tilsett olivenolje, balsamicoeddik og svart pepper, og vend godt for å blande.