Hello Fresh Mobile Banner
Aspargessalat med fetaost og couscous

Aspargessalat med fetaost og couscous

en frisk og smakfull salat med asparges, fetaost og couscous, perfekt som forrett eller lett måltid om sommeren

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp couscous
  • 2. 1 bunt fersk asparges, trimmet og kuttet i 5 cm biter
  • 3. 8 unser cherrytomater, delt i to
  • 4. 170 gram fetaost, smuldret
  • 5. 3 ss balsamicoeddik
  • 6. 2 ss ekstra jomfru olivenolje
  • 7. Svart pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok couscous i henhold til pakkens anvisninger. Sett til side og la det avkjøle litt.
  2. 22. I mellomtiden, plasser asparges i en damper over 2,5 cm kokende vann, og dekk til. Kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 2 til 6 minutter. Sil av og avkjøl.
  3. 33. Vend asparges, tomater og fetaost med couscous. Tilsett olivenolje, balsamicoeddik og svart pepper, og vend godt for å blande.