Cashew- og avokadosalat med kylling

Cashew- og avokadosalat med kylling

Lær hvordan du lager en deilig cashew avocado chicken salad. En sunn og enkel oppskrift som passer perfekt til lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kokte, benfrie kyllingbrysthalvdelar, revet
  • 1/4 kopp ranch-dressing, eller etter smak
  • 1 1/2 ss hakket fersk dill
  • 1 kopp cashewnøtter
  • 1 avokado - skrelt, kjernet og i terninger
  • salt og pepper etter smak
  • 12 skiver bacon
  • 6 skiver sveitserost
  • 12 skiver brød, ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Bland den kokte kyllingen, dressingen, dill, cashewnøtter og avocado i en stor bolle. Krydre med salt og pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  2. 2Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Kok over middels høy varme til det er jevnt brunt; la renne av.
  3. 3Fordel jevnt kyllingblandingen på 6 skiver ristet brød. Topp hver med 2 skiver bacon og 1 skive sveitserost. Legg på de resterende brødskivene for å lage smørbrød.