
Cashew- og avokadosalat med kylling
Lær hvordan du lager en deilig cashew avocado chicken salad. En sunn og enkel oppskrift som passer perfekt til lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 kokte, benfrie kyllingbrysthalvdelar, revet
- 1/4 kopp ranch-dressing, eller etter smak
- 1 1/2 ss hakket fersk dill
- 1 kopp cashewnøtter
- 1 avokado - skrelt, kjernet og i terninger
- salt og pepper etter smak
- 12 skiver bacon
- 6 skiver sveitserost
- 12 skiver brød, ristet
Fremgangsmåte
- 1Bland den kokte kyllingen, dressingen, dill, cashewnøtter og avocado i en stor bolle. Krydre med salt og pepper. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
- 2Legg bacon i en stor, dyp stekepanne. Kok over middels høy varme til det er jevnt brunt; la renne av.
- 3Fordel jevnt kyllingblandingen på 6 skiver ristet brød. Topp hver med 2 skiver bacon og 1 skive sveitserost. Legg på de resterende brødskivene for å lage smørbrød.


