Kikerte-, hvitløk- og persilledipp

Kikerte-, hvitløk- og persilledipp

oppskrift på en smakfull kikert, hvitløk og persille dip. enkel å lage, perfekt som forrett eller snacks. sunn og velsmakende.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • En boks på 19 gram med kikerter, skylt og avrent (ca. 2 kopper)
  • 2 hvitløksfedd, hakket og most til en pasta med 1/2 teskje salt
  • 1/2 kopp ferske persilleblader, vasket godt og tørket
  • 1/4 kopp vann
  • 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • Tilbehør: ristet pitabrød eller ristet franskbrødskiver

Fremgangsmåte

  1. 1I en foodprosessor bland alle ingrediensene unntatt oljen til en jevn masse. Mens motoren går, tilsett oljen i en tynn stråle. Krydre dipen med salt. Server dipen med ristet brød.
  2. 2I en foodprosessor bland alle ingrediensene unntatt oljen til en jevn masse. Mens motoren går, tilsett oljen i en tynn stråle. Krydre dipen med salt. Server dipen med ristet brød.