
Sprø kyllingstrimler
Lær hvordan du lager crispy chicken strips med sprø skorpe og saftig innmat. Perfekt som snacks eller hovedrett. Enkel oppskrift for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp smør, smeltet
- 1 1/2 kopper sprø risflak, grovhakket
- 2 spiseskjeer allsidig mel
- 2 teskjeer saltfri krydderblanding
- 1 pund benfri, skinnfri kyllingbrystfilet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
- 2Legg smør i en lav skål. I en separat lav skål blander du knust korn, mel og krydderiblandingen. Dypp kyllingfiletene i smøret, og trykk dem deretter i kornblandingen for å dekke jevnt. Legg dem i den forberedte ildfaste formen. Drypp over eventuelt resterende smør.
- 3Stek i ovnen i 25 minutter, eller til kyllingjuicen er klar og ren.