Sprø kyllingstrimler

Sprø kyllingstrimler

Lær hvordan du lager crispy chicken strips med sprø skorpe og saftig innmat. Perfekt som snacks eller hovedrett. Enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp smør, smeltet
  • 1 1/2 kopper sprø risflak, grovhakket
  • 2 spiseskjeer allsidig mel
  • 2 teskjeer saltfri krydderblanding
  • 1 pund benfri, skinnfri kyllingbrystfilet

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
  2. 2Legg smør i en lav skål. I en separat lav skål blander du knust korn, mel og krydderiblandingen. Dypp kyllingfiletene i smøret, og trykk dem deretter i kornblandingen for å dekke jevnt. Legg dem i den forberedte ildfaste formen. Drypp over eventuelt resterende smør.
  3. 3Stek i ovnen i 25 minutter, eller til kyllingjuicen er klar og ren.