Langtidskokt surkål med pølse

Langtidskokt surkål med pølse

oppskrift på sauser og pølser tilberedt i slow cooker. enkel, smakfull og perfekt for en komfortabel middag. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 255 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 (20 unse) boks surkål
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 1 1/2 pund med svinekjøttpølse
  • 1 løk, skivet

Fremgangsmåte

  1. 1Bland surkålen og brunt sukker i en middels stor bolle, og sett den deretter i en slow cooker. Legg pølsen og løken over surkålen.
  2. 2Kok på høy varme i to timer, sjekk om det er tørt, og tilsett litt vann om nødvendig. Skru deretter ned til lav varme og kok i ytterligere to timer.