
Ingefærdressing til japansk salat
oppskrift på en enkel og smakfull japansk ingefær salatdressing. perfekt til salater og forretter. lag den hjemme på få minutter!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp olivenolje
- 2. 1/4 kopp soyasaus
- 3. 1 sitron, presset
- 4. 3 fedd hvitløk, finhakket
- 5. 3 spiseskjeer fersk ingefær, finhakket
- 6. 1 teskje Dijon-sennep
- 7. 2 teskjeer honning
- 8. malt svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en liten bolle, visp sammen soyasaus, sitronsaft, hvitløk, ingefær, sennep, honning og pepper. Når dette er godt blandet, tilsett oljen i en jevn strøm under konstant visping. Når all oljen er blandet inn i dressingen, hell den over i et glasskrus og avkjøl til servering.