Ingefærdressing til japansk salat

Ingefærdressing til japansk salat

oppskrift på en enkel og smakfull japansk ingefær salatdressing. perfekt til salater og forretter. lag den hjemme på få minutter!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp olivenolje
  • 2. 1/4 kopp soyasaus
  • 3. 1 sitron, presset
  • 4. 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 5. 3 spiseskjeer fersk ingefær, finhakket
  • 6. 1 teskje Dijon-sennep
  • 7. 2 teskjeer honning
  • 8. malt svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, visp sammen soyasaus, sitronsaft, hvitløk, ingefær, sennep, honning og pepper. Når dette er godt blandet, tilsett oljen i en jevn strøm under konstant visping. Når all oljen er blandet inn i dressingen, hell den over i et glasskrus og avkjøl til servering.