Østers med fingerlime og ingefær-mignonette

Østers med fingerlime og ingefær-mignonette

oppskrift på friske østers servert med finger lime og ingefær mignonette, perfekt for en elegant forrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 spiseskje fersk limejuice
  • 2. 1 spiseskje risbransolje
  • 3. 1 spiseskje usaltet riseddik
  • 4. 1 teskje soyasaus
  • 5. 1/2 teskje finrevet, skrelt ingefær
  • 6. En liten klype sukker
  • 7. 1 fingerlime, delt på langs, eller 1/2 lime, uten hvit pith og skall, finhakket
  • 8. 12 østers, nylig åpnet

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland limejuice, olje, eddik, soyasaus, ingefær og sukker i en liten bolle. Skrap ut perler fra fingerlime og rør dem inn i vinaigretten. Skje over østersene rett før servering.
  2. 22. Bland limejuice, olje, eddik, soyasaus, ingefær og sukker i en liten bolle. Skrap ut perler fra fingerlime og rør dem inn i vinaigretten. Skje over østersene rett før servering.