Østers med fingerlime og ingefær-mignonette
oppskrift på friske østers servert med finger lime og ingefær mignonette, perfekt for en elegant forrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 spiseskje fersk limejuice
- 2. 1 spiseskje risbransolje
- 3. 1 spiseskje usaltet riseddik
- 4. 1 teskje soyasaus
- 5. 1/2 teskje finrevet, skrelt ingefær
- 6. En liten klype sukker
- 7. 1 fingerlime, delt på langs, eller 1/2 lime, uten hvit pith og skall, finhakket
- 8. 12 østers, nylig åpnet
Fremgangsmåte
- 11. Bland limejuice, olje, eddik, soyasaus, ingefær og sukker i en liten bolle. Skrap ut perler fra fingerlime og rør dem inn i vinaigretten. Skje over østersene rett før servering.
- 22. Bland limejuice, olje, eddik, soyasaus, ingefær og sukker i en liten bolle. Skrap ut perler fra fingerlime og rør dem inn i vinaigretten. Skje over østersene rett før servering.