
Agurksalat med fersk kokosnøtt
Lær hvordan du lager en frisk agurksalat med fersk kokos. Perfekt for sommermåltidet, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 ss druekjerneolje
- 1/2 ts brune sennepsfrø
- 1 ss honning
- 1/2 ts finhakket ingefær
- Saften av 1 lime
- 1 agurk, vasket og skåret i tynne skiver
- 1/4 kopp rødløk, tynne skiver
- 1 grønn løk, hakket
- 1/4 kopp cashewnøtter, grovhakket
- 1 liten rød chili, frø fjernet og finhakket
- 1/4 kopp revet fersk kokos, pluss mer til pynt
- En liten klype salt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en liten stekepanne over middels høy varme. Tilsett sennepsfrøene og stek til de begynner å poppe, omtrent 1 minutt. Ha det over i en liten bolle sammen med honning, ingefær og limesaft, og visp godt. Sett til side.
- 2Legg agurk, rød løk, grønn løk, cashewnøtter, chili og kokos på et serveringsfat. Hell over dressingen og pynt med mer kokos.