Agurksalat med fersk kokosnøtt

Agurksalat med fersk kokosnøtt

Lær hvordan du lager en frisk agurksalat med fersk kokos. Perfekt for sommermåltidet, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ss druekjerneolje
  • 1/2 ts brune sennepsfrø
  • 1 ss honning
  • 1/2 ts finhakket ingefær
  • Saften av 1 lime
  • 1 agurk, vasket og skåret i tynne skiver
  • 1/4 kopp rødløk, tynne skiver
  • 1 grønn løk, hakket
  • 1/4 kopp cashewnøtter, grovhakket
  • 1 liten rød chili, frø fjernet og finhakket
  • 1/4 kopp revet fersk kokos, pluss mer til pynt
  • En liten klype salt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en liten stekepanne over middels høy varme. Tilsett sennepsfrøene og stek til de begynner å poppe, omtrent 1 minutt. Ha det over i en liten bolle sammen med honning, ingefær og limesaft, og visp godt. Sett til side.
  2. 2Legg agurk, rød løk, grønn løk, cashewnøtter, chili og kokos på et serveringsfat. Hell over dressingen og pynt med mer kokos.