Kulturmelk-løkkringer

Kulturmelk-løkkringer

oppskrift på sprø buttermilk onion rings, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 store løk
  • 1 kvart surmelk
  • 2 kopper mel
  • Salt
  • Pepper
  • Chilipulver
  • Olje til steking

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær fire store løk i ¼-tommers ringer. Legg dem i en stor bolle og dekk med kulturmelk. Krydre med salt og pepper. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i 30 minutter.
  2. 2Ha 2 kopper mel i en flat skål. Krydre med salt og pepper. Vend løkringene i det krydrede melet. Dypp dem igjen i kulturmelk, deretter i det krydrede melet.
  3. 3Stek i porsjoner i olje ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 2 til 3 minutter, til de er gylne.
  4. 4La løkringene renne av på kjøkkenpapir. La oljen komme opp i riktig temperatur igjen før neste batch stekes.