Ristede tomater med hvitløk

Ristede tomater med hvitløk

Lær hvordan du lager deilige ristede tomater med hvitløk. Perfekt som forrett eller tilbehør. En enkel og smakfull oppskrift for sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper druetomater
  • 4 fedd hvitløk, skivet
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en ovn til 230 grader C (450 grader F). Legg et stykke aluminiumsfolie over et bakepapir.
  2. 2Legg tomatene og hvitløken i en blandingsbolle. Drypp over olivenolje, og vend godt slik at det blir jevnt dekket. Krydre med salt og pepper etter smak, og fordel det jevnt på det forberedte bakepapiret.
  3. 3Stek drue-tomatene i den forvarmede ovnen til skinnene sprekker og begynner å bli brune, ca. 15 til 20 minutter.