Kalkunfilet

Kalkunfilet

Lær hvordan du lager saftig kalkunfilet med denne enkle oppskriften. Perfekt for en sunn og smakfull hovedrett til hverdag og helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund kalkunfilet
  • 2. 3 spiseskjeer soyasaus
  • 3. 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 4. 2 teskjeer tørket rosmarin, knust

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg kalkunfiletene i en forsegbar plastpose og sett til side.
  2. 22. I en liten bolle blander du soyasaus, sennep og rosmarin. Hell over kalkunen, lukk posen og rist for å dekke kjøttet godt. Mariner i kjøleskapet i 1 til 4 timer, rist en eller to ganger underveis.
  3. 33. Forvarm ovnen på grillfunksjonen. Ta kalkunen ut av marinaden og legg den på risten i grillpannen. Grill ca. 4 tommer fra varmen, snu en gang, i 20 til 22 minutter eller til kjøttet er gjennomstekt, og når du stikker en gaffel inn, renner saften klart.
  4. 4Skjær opp og server med tyttebærchutney.