Villris og asparges kyllingbryst

Villris og asparges kyllingbryst

oppskrift på kyllingbryst med villris og asparges, perfekt for en smakfull og sunn hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 hel, uten skinn og ben, kyllingbryst, skåret i terninger
  • 2. 2 kopper villris, kokt
  • 3. 1/2 pund fersk asparges
  • 4. 3 spiseskjeer hoisinsaus
  • 5. 4 spiseskjeer peanøttolje
  • 6. 1 spiseskje brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Kutt asparges i biter på 2-3 centimeter, og kast de seige bunnene. I en liten bolle blander du sammen hoisinsaus og brunt sukker, og setter til side. Forbered ris eller varm opp kokt ris og hold den varm.
  2. 22. Varm opp wokken på middels høy varme. Når den er varm, drypp en spiseskje olje rundt kanten. Woksteg aspargesen i omtrent 2 minutter. Ta den ut av wokken og hold den varm. Varm opp wokken til høy varme.
  3. 33. Varm opp wokken til høy varme. Tilsett to spiseskjeer olje og kyllingbitene, og woksteg til kyllingen ikke lenger er rosa. Tilsett den reserverte aspargesen og hoisinsausen med sukker, og woksteg alt sammen til bitene er dekket av saus. Server over den varme risen.