
Rosies bok choy-salat
oppskrift på rosie's bok choy salad – en enkel og sunn salat perfekt for sommermåltider. lær hvordan du lager den trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp rødvinseddik
- 2. 1/2 kopp olivenolje
- 3. 1/2 kopp hvitt sukker
- 4. 1 spiseskje soyasaus
- 5. 1/4 kopp margarin
- 6. 1/4 kopp skåldede, skivede mandler
- 7. 1/4 kopp sesamfrø
- 8. 2 (3 unser) pakker ramen-nudler, knust
- 9. 1 middels stor pak choy
- 10. 3 grønne løk
Fremgangsmåte
- 11. Visp sammen eddik, olje, sukker og soyasaus i en liten bolle. Sett til side.
- 22. Smelt margarin over middels varme i en liten stekepanne. Knus ramen-nudlene mens de fortsatt er i pakken, og tilsett dem i margarinen sammen med mandlene og sesamfrøene. Stek til alt er gyllent. Ta av varmen og la det renne av på et kjøkkenpapir.
- 33. Hakk bok choy og grønn løk, og ha det i en stor bolle. Rett før servering, dryss over nuddelblandingen og dressingen, og vend forsiktig slik at det blir jevnt fordelt.



