Rosies bok choy-salat

Rosies bok choy-salat

oppskrift på rosie's bok choy salad – en enkel og sunn salat perfekt for sommermåltider. lær hvordan du lager den trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp rødvinseddik
  • 2. 1/2 kopp olivenolje
  • 3. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 4. 1 spiseskje soyasaus
  • 5. 1/4 kopp margarin
  • 6. 1/4 kopp skåldede, skivede mandler
  • 7. 1/4 kopp sesamfrø
  • 8. 2 (3 unser) pakker ramen-nudler, knust
  • 9. 1 middels stor pak choy
  • 10. 3 grønne løk

Fremgangsmåte

  1. 11. Visp sammen eddik, olje, sukker og soyasaus i en liten bolle. Sett til side.
  2. 22. Smelt margarin over middels varme i en liten stekepanne. Knus ramen-nudlene mens de fortsatt er i pakken, og tilsett dem i margarinen sammen med mandlene og sesamfrøene. Stek til alt er gyllent. Ta av varmen og la det renne av på et kjøkkenpapir.
  3. 33. Hakk bok choy og grønn løk, og ha det i en stor bolle. Rett før servering, dryss over nuddelblandingen og dressingen, og vend forsiktig slik at det blir jevnt fordelt.