Bakt fettuccine-lasagne

Bakt fettuccine-lasagne

oppskrift på baked fettuccine lasagna som er enkel å lage og perfekt for en mettende middag. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 12 unser tørr fettuccine-pasta
  • 1 pund magert kjøttdeig av storfe (valgfritt)
  • 1 kopp hakket løk
  • 1 kopp hakket rød paprika
  • 1 spiseskje smør
  • 1 (829 gram) boks hakkede tomater
  • 1 (113 gram) boks skivede sopp
  • 3 spiseskjeer hakkede svarte oliven
  • 2 teskjeer tørket oregano
  • 1 kopp revet Cheddar-ost
  • 1 kopp revet mozzarellaost
  • 1 (308 gram) boks kondensert soppsuppe
  • 1/4 kopp storfebuljong
  • 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok pastaen i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2I en stor stekepanne, brun storfekjøtt over middels varme. Sil av fettet fra pannen, og overfør kjøttet til en bolle. I samme panne, stek løk og paprika i smør til de er møre. Rør inn tomater, sopp, oliven og storfekjøtt, og krydre med oregano. La det småkoke i 10 minutter.
  3. 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en ildfast form på 23x33 cm (9x13 tommer).
  4. 4Legg halvparten av den kokte fettucinen i den forberedte formen, topp med halvparten av storfekjøttet og grønnsaksblandingen, og strø over 1/2 kopp Cheddar-ost og 1/2 kopp mozzarellaost. Gjenta lagene. Bland sammen suppen og storfebuljongen til en jevn blanding, og hell over gratengen. Strø over Parmesanost.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 35 minutter, eller til retten er gjennomvarm.