Hello Fresh Mobile Banner
Enkel potet- og pølsesuppe

Enkel potet- og pølsesuppe

oppskrift på en enkel og smakfull potet og pølse suppe, perfekt for kalde dager. rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 løk, hakket
  • 1/2 kopp margarin
  • 4 kopper terninger av poteter
  • 1 (10 unser) pakke frosne terninger av gulrøtter
  • 1 pund polsk pølse, skåret i skiver
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 3 kopper vann
  • 1 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 3 kopper melk
  • 3/4 kopp tørre potetflak

Fremgangsmåte

  1. 1Bruk en stor kjele og stek løk i smør til den er myk og gyllen.
  2. 2Tilsett poteter, gulrøtter, grønne paprika, pølse, vann, salt og pepper. La det småkoke på lav varme i omtrent 45 minutter, eller til potetene er møre og har en kremet konsistens.
  3. 3Tilsett melk og varm opp suppen til den er gjennomvarm, deretter rører du inn instant potetmel. Hvis du ønsker en kremet potetsuppe, tilsett 1/2 kopp potetmel, eller hvis du vil ha en tykkere suppe som en gryte, tilsett 1 kopp potetmel.
  4. 4La suppen stå i omtrent 5 minutter for å tykne, og server deretter.