
Enkel potet- og pølsesuppe
oppskrift på en enkel og smakfull potet og pølse suppe, perfekt for kalde dager. rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 løk, hakket
- 1/2 kopp margarin
- 4 kopper terninger av poteter
- 1 (10 unser) pakke frosne terninger av gulrøtter
- 1 pund polsk pølse, skåret i skiver
- 1 grønn paprika, hakket
- 3 kopper vann
- 1 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 3 kopper melk
- 3/4 kopp tørre potetflak
Fremgangsmåte
- 1Bruk en stor kjele og stek løk i smør til den er myk og gyllen.
- 2Tilsett poteter, gulrøtter, grønne paprika, pølse, vann, salt og pepper. La det småkoke på lav varme i omtrent 45 minutter, eller til potetene er møre og har en kremet konsistens.
- 3Tilsett melk og varm opp suppen til den er gjennomvarm, deretter rører du inn instant potetmel. Hvis du ønsker en kremet potetsuppe, tilsett 1/2 kopp potetmel, eller hvis du vil ha en tykkere suppe som en gryte, tilsett 1 kopp potetmel.
- 4La suppen stå i omtrent 5 minutter for å tykne, og server deretter.