Ølkjeks
Lær hvordan du lager deilige beer biscuits – sprø kjeks med en hint av øl. Perfekt til snacks eller som tilbehør. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 2 kopper hvetemel
- 3 teskjeer bakepulver
- 1 teskje salt
- 1/4 kopp fettstoff
- 3/4 kopp øl
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
- 2Sikt sammen mel, bakepulver og salt. Smør inn fett til det får en konsistens som grovt maisbrød. Rør inn øl, og elt lett.
- 3Kjevle ut deigen til en tykkelse på 1/2 tomme. Kutt ut med en rund utstikker.
- 4Stek i 10 til 12 minutter, eller til de er gyldne og sprø.