Mors smørkremglasur

Mors smørkremglasur

oppskrift på mom's buttercream frosting - perfekt til kaker og desserter. enkel å lage og smakfull. prøv den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp hvetemel
  • 2. 1 kopp melk
  • 3. 1/2 kopp fettstoff
  • 4. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 5. 1/2 kopp smør, myknet
  • 6. 2 teskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten kjele blander du melet og melken, og koker opp på lav varme til det danner en jevn pasta uten klumper. Sett det i kjøleskapet og la det avkjøle helt.
  2. 22. Med en elektrisk mikser pisker du innsmøringen, smøret eller margarin og sukkeret til det blir lyst og luftig. Rør inn den avkjølte melpastaen og bland til det er jevnt. Tilsett vaniljen. Bruk til å dekke en avkjølt kake. Nok til å dekke en 23x33 cm stor kake eller to lagkaker på 20 eller 23 cm i diameter.