Wandas kylling- og nudelgrateng

Wandas kylling- og nudelgrateng

oppskrift på wanda's chicken noodle bake, en deilig og enkel rett med kylling og nudler. perfekt for en rask og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 2/3 kopper ukokte eggnudler
  • 3 spiseskjeer smør
  • 1 stilk selleri, hakket
  • 1/4 kopp hakket løk
  • 2 (10,75 unser) bokser med kondensert kremet kyllingsuppe
  • 2 kopper melk
  • 2 kopper revet Cheddar-ost
  • 1 (16 unser) boks med hakkede gulrøtter, drenert
  • 1 (4,5 unser) boks med skivede sopp
  • 3 kopper kokt, terningkuttet kylling- eller kalkunkjøtt
  • 1 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1/2 kopp tørre brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med vann. Kok nudlene i det kokende vannet i omtrent 8 minutter, eller til de er ferdige. Sil av vannet.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form med kokespray.
  3. 3I en kjele, smelt smør over middels varme. Kok opp selleri og løk i smøret til de er møre, og rør jevnlig. Rør inn suppe, melk og ost. La det koke under omrøring til osten smelter.
  4. 4I en stor bolle, bland sammen nudlene, ostesausen, gulrøtter, sopp, kylling, salt og pepper. Fordel blandingen jevnt i den forberedte ildfaste formen. Strø over brødsmuler.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter, eller til retten er gjennomvarm.