
Vaniljeis
Lær hvordan du lager deilig vaniljeiskrem hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt for sommerdager og helgekos. Enkel å følge og krever få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. 2 kopper kremfløte
- 2. 2 kopper halvhavmelk
- 3. 3/4 kopp hvitt sukker
- 4. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, bland kremfløte og melk med halvparten og halvparten. Visp gradvis inn sukkeret til det er godt blandet.
- 22. Visp inn vaniljen. Sett i kjøleskapet, dekket, til det er veldig kaldt, minst 3 timer eller så lenge som 3 dager.
- 33. Visp blandingen for å blande den godt, og hell den i iskremmaskinens beholder. Frys i henhold til produsentens anvisninger. Spis med en gang eller overfør til en lukket beholder og frys i opptil 8 timer.