Jeremy's Philly Steak and Cheese Sandwich

Jeremy's Philly Steak and Cheese Sandwich

lær hvordan du lager den perfekte philadelphia steak and cheese sandwich med denne enkle oppskriften. ideell for en rask lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 teskje smør
  • 1/2 hvit løk, skivet
  • 1/2 rød løk, skivet
  • 8 ferske sjampinjonger, skivet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 170 gram storfekjøtt, tynne skiver (sirloin)
  • 3/4 kopp kremost, myknet
  • 1 teskje Worcestershire-saus
  • salt og pepper etter smak
  • 1 fransk baguette, delt i to på langs
  • 1/2 kopp revet sveitsisk ost

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en stor stekepanne over middels høy varme. Surr de hvite og røde løkene, sopp og hvitløk til de er møre. Ta det av pannen og sett til side.
  2. 2Legg den skivede storfekjøttet i pannen, og stek til det ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Skru ned varmen til lav, og rør inn kremost og Worcestershire-saus. La det koke og røre til storfekjøttet er godt dekket. Krydre med salt og pepper etter smak.
  3. 3I mellomtiden, forvarm ovnens grillelement.
  4. 4Legg storfekjøttet på den nederste halvdelen av baguetten, og dekk det med løkblandingen. Legg sveitserost over løkblandingen. Sett den åpne baguetten under en varm grill til osten er smeltet. Legg den øverste delen av baguetten over fyllet, og server.